Home»Assortiment»Schwarzkopf

Schwarzkopf

Interesse in een van de producten? Laat hier je gegevens achter, mail naar info@rbcosmetics.nl of bel naar 0546 – 745 410

Schwarzkopf - OSIS Air Whip

OSiS Air Whip

Inhoud: 250ml
Verbetert de handelbaarheid van het haar tijdens het föhnen en beschermt het tegelijkertijd tegen schade door hitte, OSiS Air Whip is een flexibele, lichte hold-mousse die opbouwbaar is om hold te vergroten zonder plakkerig of knapperig te worden

Schwarzkopf - OSIS Bounty Balm

OSiS Bounty Balm

Inhoud: 150ml
OSiS Bounty Balm behoudt de natuurlijke veerkracht van het haar en verbetert krullen en golven door pluizigheid te verminderen en glans en zachtheid toe te voegen. Het werkt ook om stijl, maar weerbarstig haar te kalmeren, de handelbaarheid te vergroten en statisch haar te temmen.

Schwarzkopf - OSIS Curl Jam

OSiS Curl Jam

Inhoud: 300ml
Laat het haar gehydrateerd en zacht aanvoelen zonder zwaar te worden, OSiS Curl Jam is een krullengel die natuurlijke krullen verbeterd met een lichte hold, waardoor het haar weer veerkrachtig wordt en de hanteerbaarheid wordt verbeterd.

Schwarzkopf - OSIS Dust It 10g

OSiS Dust It 10g

OSiS Dust It is een matterend haarpoeder voor onoverwinnelijk volume die extra sterke hold en grip biedt.

Schwarzkopf - OSIS Elastic

OSiS Elastic

Inhoud: 300ml / 500ml
OSiS Elastic hairspray biedt werkbare, medium hold en zorgt voor de juiste balans van stijl onderhoud, met een opbouwbare formule die gemakkelijk uit te borstelen is zonder te schilferen.

Schwarzkopf - OSIS Flatliner

OSiS Flatliner

Inhoud: 200ml
OSiS Flatliner biedt hittebescherming tot 230°C en is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik van verwarmde haarapparaten, waardoor pluizigheid wordt verminderd voor klitvrij en glad haar.

Schwartzkopf - OSIS Flexwax 85ml

OSiS Flexwax

Inhoud: 85ml
OSiS Flexwax accentueert de haartextuur en zorgt voor sterke fixatie, natuurlijke glans en definitie in een hervormbare creamwax.

Schwarzkopf - OSIS Freeze

OSiS Freeze

Inhoud: 300ml / 500ml
OSiS Freeze is een langdurige, sterke haarlak die het haar de hele dag op diens plaats houdt zonder te schilferen en bescherming biedt tegen hitte tot 230°C.

Schwarzkopf - OSIS Freeze Pump

OSiS Freeze Pump

Inhoud: 200ml
OSiS Freeze Pump is een fijne en sneldrogende non-aerosol haarspray mist en biedt een langdurige sterke controle – perfect voor het toevoegen van definitie en het fixeren van golven en krullen.

Schwarzkopf - OSIS Gforce 150ml

OSiS G. Force

Inhoud: 150ml
Een klassieke, extra sterke hold-gel, OSiS G. Force kan worden gebruikt om elk kapsel te bereiken dat definitie, glans en een niet-schilferende finish vereist.

Schwarzkopf - OSIS Glow

OSiS Glow

Inhoud: 50ml
Een anti-pluis glansserum dat ruw, dof haar bestrijdt zonder het te verzwaren, OSiS Glow gaat pluizigheid en flyaways tegen – voor glanzend haar en een handelbare finish.

Schwarzkopf - OSIS Grip

OSiS Grip

Inhoud: 200ml
OSiS Grip biedt volume en natuurlijke glans en is een mousse met een extra sterke hold die zelfs stug haar op diens plaats houdt en tegelijkertijd beschermt tegen schade veroorzaakt door föhnen.

Schwarzkopf - OSIS Hairbody

OSiS Hairbody

Inhoud: 200ml
OSiS Hairbody is speciaal ontwikkeld om slap haar een boost van natuurlijk volume en beweging te geven. Het is een licht verstevigde volume spray die de illusie van dikte creëert zonder plakkerig of stijf te worden. Het laat het haar natuurlijk, maar toch versterkt aanvoelen.

Schwarzkopf - OSIS Mess Up 100ml

OSiS Mess Up

Inhoud: 100ml
OSiS Mess Up, het perfecte stylingproduct voor korte, relaxte kapsels, is een vormbare matte paste die zorgt voor een medium hold, een droge textuur en een soepele beweging.

Schwarzkopf - OSIS Mighty Matte 100ml

OSiS Mighty Matte

Inhoud: 85ml
OSiS Mighty Matte houdt zelfs weerbarstig haar op diens plek en is een stylingcrème met sterke controle, die textuur en definitie creëert met een matte finish.

Schwarzkopf - OSIS Pump Up

OSiS Pump Up

Inhoud: 85ml
Dit is geen gewone styling paste! Geformuleerd met een unieke combinatie van zetmeel, zeezout en natuurlijke oliën, is OSiS Pump Up een lichte, veelzijdige styling paste die kan worden gebruikt op vochtig, kort haar voor het föhnen of op droog haar van elke lengte om instant textuur, body en een aanzet-lift toe te voegen.

Schwarzkopf - OSIS Refresh Dust

OSiS Refresh Dust

Inhoud: 300ml
OSiS+ Refresh Dust is een volumegevende poederspray. Deze opfrissende spray met lichte textuur kan tussen shampoowassingen worden gebruikt. Dankzij zijn ongelooflijke volume- en lichte controlevoordelen blijft het haar langer fris en behoudt fris gewassen haar zijn grip.

Schwarzkopf - OSIS Rock Hard 150ml

OSiS Rock-Hard

Inhoud: 150ml
Perfect voor een onmiddellijke, langdurige hold voor veeleisende of extreme kapsels, OSiS Rock Hard is een extra sterke haargel die je niet in de steek laat.

Schwarzkopf - OSIS Session

OSiS Session

Inhoud: 300ml / 500ml
Zodat u langdurige haarstijlen zonder compromis kunt behouden, OSiS Session is een haarspray met extra sterke hold die het haar beschermt tegen vocht, hitte en wind, en tegelijkertijd een luxueuze finish geeft – voor glanzend haar dat gemakkelijk kan worden uitgeborsteld zonder een schilferend residu achter te laten.

Schwarzkopf - OSIS Soft Dust

OSiS Soft Dust 10g

Speciaal ontworpen voor lang haar, OSiS Soft Dust is een haarvolumepoeder met een lichte fixatie, dat de volheid van het haar zichtbaar vergroot terwijl de beweging ervan zacht en soepel blijft.

Schwarzkopf - OSIS Sparkler

OSiS Sparkler

Inhoud: 300ml
OSiS Sparkler biedt lichte conditionering en een glamoureuze glans en is een siliconenvrije glansspray die pluizigheid vermindert en het ontwarren verbetert, terwijl het beschermt tegen vocht.

Schwarzkopf - OSIS Super Shield

OSiS Super Shield

Inhoud: 300ml
Een echte alleskunner, OSiS Super Shield is een multifunctionele beschermingsspray die speciaal is ontwikkeld om lang haar te beschermen tegen vervuiling, hitte en vochtigheid. Het pakt pluizigheid en klitten aan en geeft dof haar een broodnodige boost!

Schwarzkopf - OSIS Texture Craft 300ml

OSiS Texture Craft

Dry Texture Spray
Inhoud: 300ml

OSiS Texture Craft creëert textuur, subtiele grip en volume en is een droge textuur spray die speciaal is ontwikkeld voor lang haar, die een lichte hold biedt en tegelijkertijd vloeiende beweging mogelijk maakt.

Schwarzkopf - OSIS Thrill 100ml

OSiS Thrill

Inhoud: 100ml
Geformuleerd om alle haartexturen te accentueren, OSiS Thrill is is een medium hold, elastische vezelhaargom die een hermodelleerbare scheiding creëert en de glans verbetert, terwijl pluizigheid en flyaways worden verminderd.

OSiS Tipsy Twirl

Inhoud: 300ml
OSiS Tipsy Twirl is een textuur verbeterende krullen jelly die pluis tegen gaat, het haar zacht en handelbaar maakt en natuurlijke golven en krullen definieert met medium hold terwijl het zorgt voor lichtgewicht volume zonder knapperigheid.

Schwarzkopf - OSIS Upload

OSiS Upload

Inhoud: 200ml
Een verstevigende haarcrème die het perfecte niveau van beheersbaarheid biedt voor föhnen, OSiS Upload voegt subtiele definitie en volume toe aan het haar, terwijl verzorgende middelen helpen om poreuze haarstructuren glad te strijken om het haar te beschermen tegen schade van het föhnen.

Schwarzkopf - OSIS Velvet 200ml

OSiS Velvet

Inhoud: 200ml
Creëert natuurlijke definitie en glans, OSiS Velvet is een wax-effect spray met lichte hold die zelfs fijn haar een fluweelachtig, lichtgewicht gevoel geeft dankzij de ultra fijne spray verspreiding.

Schwarzkopf - OSIS Volume Up

OSiS Volume Up

Inhoud: 300ml
OSiS Volume Up is speciaal geformuleerd voor langer haar dat volheid en fixatie mist. Het is een antistatische volumespray die de textuur van het haar versterkt en tegelijkertijd het volume verhoogt.

Over het Schwarzkopf assortiment

Eeuwige toewijding aan kappersperfectie. Gedreven door grenzeloze passie voor haar. Bijna 100 jaar vertalen we kappersbehoeften naar topkwaliteit tools, professionele ondersteuning en een wereldwijde community. Ontdek de kracht van Schwarzkopf voor een ongeëvenaarde kapperservaring.

Neem contact met mij op

Geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten? Laat je gegevens achter en RB Cosmetics neemt contact met je op.

Kwartaalactie, 2024 Q4

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Kwartaalactie, 2024 Q3

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op.