Home»Assortiment»Pure

Pure

Interesse in een van de producten? Laat hier je gegevens achter, mail naar info@rbcosmetics.nl of bel naar 0546 – 745 410

Pure 2-Fasen 250ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

2-Fasen

Inhoud 250 ml
Dankzij het bi-fase-systeem werkt dit ontwarrend middel ook herstructurerend en beschermt het droog of poreus haar in een handomdraai!

Pure Building Mousse - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Building Mousse

Inhoud 75/300 ml
Deze mousse heeft een uitstekend fixerend vermogen zonder de haren te kleven of zwaar te maken. Bovendien zorgt het voor extra volume, glans en bescherming. Dankzij de luchtige samenstelling is Pure Building Mousse makkelijk te verdelen op het haar en geeft het een zeer goede doorkambaarheid op droog of nat haar. Het haar wordt glanzend, zacht en luchtig.

Pure Cement - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Cement

Inhoud 125ml
Noem het barber-style, industrieel, modern, less is more of modern. Het maakt niet uit, Pure staat voor kwaliteit, tijdloos en betrouwbaar voor in elke salon en gaat voorbij alle trends. Gewoon goeie shit in een blikje voor de mannelijke coupe! Pure Cement geeft een rotsvaste hold en matte finish aan zowel lang als kort haar.

Pure Creative Spray - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Creative Spray

Inhoud 75/300/500 ml
Deze creative spray heeft een microfijn droog sproeibeeld en droogt zeer snel. De lak geeft een natuurlijk aanvoelende film die het kapsel ondersteunt en een zacht gevoel geeft. De vochtresistentie is van zo’n goede kwaliteit, dat zelfs bij regenachtig weer het kapsel niet kleverig aanvoelt en perfect in model blijft zitten. Pure Creative Spray is gemakkelijk uitkambaar.

Pure Design Spray - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Design Spray

Inhoud 300/500 ml
Deze design spray geeft een stevige film, is niet kleverig voor een sterk en lang houdbaar kapsel. Korte droogtijd, maar genoeg om nog na te bewerken met je vingertoppen.

Pure Fixx 150ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Fixx

Inhoud 150 ml
Pure Fixx is een sterke haargel met een zeer aangename geur. Verrijkt met ingrediënten die de haarvezel extra verstevigen. Pure Fixx is makkelijk uitwasbaar.

Pure Gelspray Pomp 200ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Gelspray Pomp

Inhoud 200 ml
Pure Gelspray houdt het kapsel langer in model en geeft het haar meer volume. Het haar blijft veerkrachtig en krijgt glans. Ook geschikt voor het stylen van gedeeltes van het haar.

Pure Gloss Spray 150ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Gloss Spray

Inhoud 150 ml
Pure Gloss Spray legt de laatste hand aan elk kapsel. Het geeft een natuurlijke schitterende glans en zorgt dat het haar niet statisch wordt.

Pure Mini Lak Cadeautje Van Kapper 75ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Mini Lak cadeautje

Inhoud 75 ml
Deze creative spray heeft een microfijn droog sproeibeeld en droogt zeer snel. De lak geeft een natuurlijk aanvoelende film die uw kapsel ondersteunt en een zacht gevoel geeft. De vochtresistentie is van zo’n goede kwaliteit, dat zelfs bij regenachtig weer het kapsel niet kleverig aanvoelt en perfect in model blijft zitten. Gemakkelijk uitkambaar.

Pure Mini Mousse Cadeautje Van Kapper 75ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Mini Mousse cadeautje

Inhoud 75 ml
Deze mousse heeft een uitstekend fixerend vermogen zonder de haren te kleven of zwaar te maken. Bovendien zorgt het voor extra volume, glans en bescherming. Dankzij de luchtige samenstelling is deze Building Mousse makkelijk te verdelen op het haar en geeft het een zeer goede doorkambaarheid op droog of nat haar. Het haar wordt glanzend, zacht en luchtig.

Pure Modelling spray No Gas 350ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Modelling spray No Gas

Inhoud 350 ml
Milieuvriendelijke modelling spray voor elk haartype met een aangenaam parfum. Geeft het haar een zeer sterke fixatie en een uitstekende houdbaarheid.

Pure Pasta 150ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Pasta

Inhoud 150 ml
Pure Pasta is te gebruiken voor creatieve en trendy style technieken. Speciaal voor korte kapsels, in de handen verdelen en plukjes maken. Als finishing touch een ideaal product. Te gebruiken in zowel droog als vochtig haar. Ook goed geschikt om accenten in het haar te maken.

Pure Pomade 125ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Pomade

Inhoud 125 ml
Noem het barber-style, industrieel, modern, less is more of modern. Het maakt niet uit, Pure staat voor kwaliteit, tijdloos en betrouwbaar voor in elke salon en gaat voorbij alle trends. Gewoon goeie shit in een blikje voor de mannelijke coupe! Pure Pomade heeft een stevige hold voor hoge kapsels en geeft je een verzorgde glanzende look.

Pure Repair Met Pomp 200ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Repair Met Pomp

Inhoud 200 ml
Pure Repair is speciaal ontwikkeld om normaal, droog en beschadigd haar dagelijks te voeden. Geeft het haar juist die verzorging om het veerkrachtig, glanzend en gezond te krijgen. Deze unieke samenstelling met zijde zorgt ervoor dat invloeden zoals zout- en chloorwater minder invloed op je haar hebben, tevens beschermt een speciaal UV-filter uw haarkleur tegen zonlicht.

Pure Root Volumizer 200ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Root Volumizer

Inhoud 200 ml
Pure Root Volumizer is een mousse die direct aan de haaraanzet aangebracht wordt dankzij de speciale spuit. Het haar krijgt een extra stevig volume terwijl de lengte en punten vrij en luchtig blijven.

Pure Serum 50ML - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Serum

Inhoud 50 ml
Pure Serum herstelt en voedt beschadigde gespleten en broze haarpunten. Ook zeer geschikt bij het gebruik van een stijl- of krultang.

Pure Shaper 150ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Shaper

Inhoud 150 ml
Geeft stevigheid en zorgt dat het haar vormbaar blijft. Beschermt het haar tegen vochtigheid. Voor optimale styling effecten. Pure Shaper is makkelijk uitwasbaar.

Pure Stay 150ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Stay

Inhoud 150 ml
Styling cream voor alle voorkomende creatieve en trendy stylingtechnieken. Te gebruiken op zowel nat als droog haar. Tevens zeer geschikt om accenten in het haar aan te brengen.

Pure Volume Mousse 300ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Volume Mousse

Inhoud 300 ml
Deze mousse heeft een uitstekend fixerend vermogen zonder de haren zwaar of kleverig te maken. Bovendien zorgt het voor extra volume, glans en bescherming. Het haar wordt glanzend, zacht en luchtig.

Pure Wax 125ml - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Wax

Inhoud 125 ml
Pure Wax is de perfecte wax voor het creëren van trendy kapsels. Geeft medium hold en diepe glans.

Pure XX-Treme Gel - assortiment kappersgroothandel rb cosmetics

Pure XX-Treme Gel

Inhoud 50/150/500 ml
Pure XX-treme is een zeer sterke haargel. Het bevat panthenol en vitamine B5 voor extra versteviging.

Over het Pure assortiment

Pure is een compacte en no-nonsens stylinglijn die in iedere salon tot zijn recht komt. Exclusieve verkoop via de kapper geeft je die eerlijke voorsprong. De geweldig scherpe prijs maakt het een allemansvriend voor iedere salon.

Neem contact met mij op

Geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten? Laat je gegevens achter en RB Cosmetics neemt contact met je op.

Kwartaalactie, 2024 Q4

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Kwartaalactie, 2024 Q3

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op.