Home»Assortiment»Olaplex

Olaplex

Interesse in een van de producten? Laat hier je gegevens achter, mail naar info@rbcosmetics.nl of bel naar 0546 – 745 410

Olaplex Traveling Stylist Kit

Traveling Stylist Kit

Olaplex Traveling Stylist Kit is een handige reisverpakking met kleine flesjes No.1 en No.2 van de Olaplex Salon Kit. De set bestaat uit 1x 100ml No.1 Bond Multiplier, 2x 100ml No.2 Bond Perfector en een bijpassende doseerpomp. Deze kit is goed voor ongeveer 26-28 applicaties (13-14 complete behandelingen). Dankzij de kleine verpakkingen is de set ideaal voor mee op reis of voor een ambulante kapper.

Olaplex Salon Kit 1x No.1 500ml + 2x No.2 500ml

Salon Kit 1x No.1 500ml + 2x No.2 500ml

Olaplex Salon Kit is het startpakket van Olaplex voor de salonbehandeling. De intro kit bevat 1x No.1 Bond Multiplier 525ml, 2x No.2 Bond Perfector 525ml en 1x doseerpomp. Deze kit is goed voor minimaal 140 applicaties (70 complete behandelingen).

Olaplex 4 in 1 Moisture Mask (370ml)

4 in 1 Moisture Mask

Inhoud: 370ml
Olaplex 4 in 1 Moisture Mask 370ml is een sterk geconcentreerd, herstellend haarmasker. Het Olaplex Moisture Mask heeft een 4-in-1 werking en voegt intens vocht toe om beschadigd haar te behandelen. Het Olaplex 4 in 1 Moisture Mask werkt snel en efficiënt om uitgedroogd haar aan te pakken, zelfs in de meest ernstige gevallen. De formule bestaat uit professionele ceramiden, oliën en 11 essentiële aminozuren.

Broad Spectrum Chelating Treatment van Olaplex

Broad Spectrum Chelating Treatment

Inhoud: 370ml
Broad Spectrum Chelating Treatment van Olaplex is een intensieve salonbehandeling die de haarcortex zuivert en metalen, chloor, siliconen en medicijnresten verwijdert zonder vocht of proteïnen te strippen.

Olaplex No.2 Bond Perfector 2000 ml

No.2 Bond Perfector

Inhoud: 2000ml
Olaplex Bond Perfector No 2 2L is een grootverpakking van de tweede stap van de Olaplex behandeling inclusief pomp. De Bond Perfector wordt direct aangebracht na het uitspoelen van stap 1 en wordt niet gemengd. Olaplex Bond Perfector zorgt ervoor dat de zwavelbruggen in het haar behouden blijven of verbeterd worden.

Olaplex No. 3 Hair Perfector

No. 3 Hair Perfector

Inhoud: 100ml
Olaplex No. 3 Hair Perfector herstelt en versterkt haar tussen kappersbezoeken. Eenvoudige thuisbehandeling voorkomt schade, gespleten punten en zorgt voor glans, zachtheid en kracht.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Inhoud: 250ml
Olaplex Bond Maintenance Shampoo No 4 250ml is een reinigende en hydraterende Bond Maintenance Shampoo. Deze shampoo is geschikt voor chemisch behandeld en beschadigd haar. Olaplex No.4 Shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar extra glans.

olaplex no 4 bond maintenance shampoo

No.4 Bond Maintenance Shampoo 1L

Inhoud: 1000ml
Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo verzorgt intensief en verlengt de resultaten van de Olaplex salonbehandeling. Voedend, herstellend en versterkend voor beschadigd haar.

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 250ml

No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

Olaplex No.4C Clarifying Shampoo (250ml) verwijdert build-up voor gezond haar! Diepreinigend, voorkomt dofheid, kleurvervaging, droogheid en haarbreuk door ophoping van vuil. Ontdek jouw stralende haar!

Inhoud: 250ml

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 1 L 1000 ml

No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 1L

Inhoud: 1000ml
Olaplex Bond Maintenance Clarifying Shampoo No.4C 1000ml is een diepreinigende shampoo die build-up verwijdert en jouw gezonde haar laat zien! Build-up, oftewel ophoping van o.a. productresten, maakt haar dof, verkleurd, droog, onhandelbaar of juist vettig. Ook kan dit vuil in je haar voor haarbreuk zorgen.

Olaplex No.4D Volume Dry Shampoo 250ml

No.4D Volume Dry Shampoo

Inhoud: 250ml
Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo is een droogshampoo die tussen de wasbeurten door het haar ontgift en de hoofdhuid in frisse conditie houdt.

Olaplex No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml

No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Inhoud: 250ml
Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo (250ml) is de No Yellow Tone Enhancing zilvershampoo voor blondines, opgelicht haar en grijs haar. Zacht en effectief dankzij de gepatenteerde Olaplex formule.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo

No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo

Inhoud: 1000ml
Olaplex No .4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is dé nieuwe No Yellow Tone Enhancing zilvershampoo van Olaplex. Blondes, are you ready? Olaplex Nº.4P is speciaal ontwikkeld voor blondines, opgelicht haar en grijs haar. Met de gepatenteerde Olaplex formule is nu ook een paarse shampoo ontwikkeld die zacht is voor het haar, hydrateert en herstelt.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250ml

No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Inhoud: 250ml
Olaplex No.5 Conditioner hydrateert en ontklit chemisch behandeld haar. Herstelt, voorkomt pluizen, maakt doorkambaar, verbetert structuur, elimineert gespleten punten en geeft glans en gezondheid.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 1 L 1000 ml

No.5 Bond Maintenance Conditioner 1L

Inhoud: 1000ml
Olaplex Bond Maintenance Conditioner No 5 250ml is een hydraterende en ontklittende conditioner voor chemisch behandeld en beschadigd haar. Olaplex conditioner herstelt en hydrateert en haar, gaat pluizen tegen en verzwaart het haar niet.

Olaplex No.5P Blonde Enhancer™ Toning Conditioner 250 ml

No.5P Blonde Enhancer™ Toning Conditioner

Inhoud: 250ml
Olaplex No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner (250ml) neutraliseert gele en koperachtige tinten. Hydrateert zonder te verzwaren, behoudt heldere glans van aanzet tot punt.

Olaplex No.5P Blonde Enhancer™ Toning Conditioner 1000 ml

No.5P Blonde Enhancer™ Toning Conditioner

Inhoud: 1000ml
Olaplex No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner (250ml) neutraliseert gele en koperachtige tinten. Hydrateert zonder te verzwaren, behoudt heldere glans van aanzet tot punt.

Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml

No. 6 Bond Smoother

Inhoud: 100ml
Olaplex No.6 Smoother is een herstellende leave-in crème voor alle haartypes. Geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar, verzacht en verbetert styling.

Olaplex No. 7 Bonding Oil 30ml

No. 7 Bonding Oil

Inhoud: 30ml
Olaplex No.7 Bonding Oil is een zeer geconcentreerde, gewichtloze herstellende stylingolie. Verhoogt de glans zeer sterk en geeft zachtheid en kleurlevendigheid. Gaat het pluizen van het haar en fly-aways tegen. Daarnaast zorgt het voor het verkorten van de droogtijd tijdens het drogen van het haar en laat de haarolie geen residue achter in het haar.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask 100ml

No. 8 Bond Intense Moisture Mask

Inhoud: 100ml
Olaplex No.8 Intense Moisture Mask (100ml) is een krachtig, herstellend 4-in-1 haarmasker. Het geeft glans, voorkomt pluis, hydrateert intensief en geeft meer volume zonder het haar te verzwaren. Direct wauw-effect!

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum 90ml

No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Inhoud: 90ml
Olaplex No.9 Nourishing Hair Serum (90ml) is een gewichtloos serum voor alle haartypes. Het beschermt tegen beschadiging, herstelt dof haar en voorkomt klitten.

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml

No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Inhoud: 155ml
Olaplex No. 0 Hair Treatment (155ml) biedt een intensieve salonervaring thuis. Het is een primer voor een tweedelige behandeling met Olaplex No. 3 Hair Perfector

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist 150ml

Volumizing

Inhoud: 150ml
Olaplex Volumizing Blow Dry Mist 150ml is een multifunctionele spray om blowouts een boost te geven! De föhnspray helpt om de droogtijd te versnellen, biedt bescherming tegen hitte tot 232°C en zorgt voor langdurige body en bounce. Ideaal voor snellere, gezonde en bouncy blow-out looks.

Inbreakable Blondes Kit - Olaplex

Inbreakable Blondes Kit

Olaplex Unbreakable Blonde Kit Mini Sizes (4 stuks) is ideaal voor blondines! Bevat mini’s van favoriete Olaplex producten voor verheldering en reparatie van beschadigd haar.

Over het Olaplex assortiment

Ontdek de magie van prachtig en gezond haar met Olaplex, dé ultieme redding voor beschadigde lokken! Of je haar nu is blootgesteld aan chemische behandelingen, hete stylingtools, of invloeden van uv-straling en chloor- en zoutwater, Olaplex biedt de perfecte oplossing. Volg eenvoudig onze vijf stappen om dit revolutionaire haarverzorgingsproduct optimaal te benutten.

Olaplex herstelt gebroken zwavelverbindingen in het haar, waardoor je lokken buitengewone kracht, glans en gezondheid krijgen. Zeg vaarwel tegen haarbreuk en geniet van langdurig stralende kleur. De unieke formule van Olaplex, vrij van siliconen, ftalaten, oliën en polymeren, maakt het geschikt voor bijna elk haartype. Trakteer je haar op de gezonde boost die het verdient met Olaplex. Ervaar zelf de wonderbaarlijke transformatie naar prachtig en gezond haar!

Neem contact met mij op

Geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten? Laat je gegevens achter en RB Cosmetics neemt contact met je op.

Kwartaalactie, 2024 Q4

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Kwartaalactie, 2024 Q3

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op.