Home»Assortiment» Mason Pearson

Mason Pearson

Interesse in een van de producten? Laat hier je gegevens achter, mail naar info@rbcosmetics.nl of bel naar 0546 – 745 410

asssortiment mason pearson borstels - bn4 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

Bn4 Bristle & Nylon Pocket Size Dark Ruby

De Mason-Pearson BN4 Pocket Bristle & Nylon is een compacte borstel met een flexibel kussen, ideaal voor normaal/dik haar. De combinatie van zwijnenhaar en nylon zorgt voor moeiteloos en pijnloos kammen met minimaal haarverlies. Dankzij het handzame formaat is deze borstel perfect voor onderweg.

asssortiment mason pearson borstels - bn3 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

Bn3 Bristle & Nylon Handy Size Dark Ruby

De Mason-Pearson BN3 mix borstel is pneumatisch met een ovale vorm en een rood kussen, ideaal voor normaal tot dik haar. Bij deze Handy borstel wordt de originele Mason-Pearson Cleaning Brush geleverd, ontworpen om je borstel in topconditie te houden. Dit speciale borsteltje reinigt en onderhoudt je Mason-Pearson borstel optimaal.

asssortiment mason pearson borstels - bn2 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

Bn2 Bristle & Nylon Junior Medium Size Dark Ruby

De Mason-Pearson BN2 Handy Bristle is een pneumatische, ovale borstel met een soepel kussen, gemaakt van puur zwijnenhaar. Ideaal voor fijn tot normaal haar, biedt deze borstel een comfortabele en zachte borstelervaring. Verminder haarverlies tot een minimum en geniet van moeiteloos borstelen met deze hoogwaardige haarborstel.

asssortiment mason pearson borstels - b4 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

B4 Pure Bristle Pocket Dark Ruby

De Mason-Pearson B4 Pocket Bristle is een ovale, pneumatische borstel met een uiterst soepel kussen, ideaal voor fijn haar. Gemaakt van zwijnenhaar, biedt deze borstel moeiteloos en pijnloos borstelen, met minimaal haarverlies. Het handige pocketformaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen!

asssortiment mason pearson borstels - b3 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

B3 Pure Bristle Handy Size Dark Ruby

De Mason-Pearson B3 borstel is pneumatisch met een ovale vorm en een rood kussen, ideaal voor normaal tot dik haar. Bij deze Handy borstel wordt de originele Mason-Pearson Cleaning Brush geleverd, ontworpen om je borstel in topconditie te houden. Dit speciale borsteltje reinigt en onderhoudt je Mason-Pearson borstel optimaal.

asssortiment mason pearson borstels - b2 borstel - kappersgroothandel rb cosmetics almelo

B2 Pure Bristle Extra Small Dark Ruby

De Mason-Pearson B2 Handy Bristle is een pneumatische, ovale borstel met een soepel kussen, gemaakt van puur zwijnenhaar. Ideaal voor fijn tot normaal haar, biedt deze borstel een comfortabele en zachte borstelervaring. Verminder haarverlies tot een minimum en geniet van moeiteloos borstelen met deze hoogwaardige haarborstel.

Over het Mason Pearson assortiment

Ontdek de tijdloze elegantie en superieure kwaliteit van Mason Pearson haarborstels. Met een unieke combinatie van zwijnenharen en nylon plukjes, zijn deze borstels ontworpen om natuurlijke oliën gelijkmatig te verdelen, waardoor je haar gezonder en glanzender wordt. Het gepatenteerde rubberen kussen zorgt voor een zachte en stimulerende ervaring voor je hoofdhuid bij elke borstelbeweging.

Of je nu krullend, fijn, dik of golvend haar hebt, Mason Pearson biedt een scala aan maten en stijlen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Kappers en haarliefhebbers over de hele wereld vertrouwen op de duurzaamheid en effectiviteit van Mason Pearson-borstels voor langdurige haarverzorging. Investeer in je haar met Mason Pearson en ervaar zelf de voordelen van een tijdloze schoonheid en gezondheid .

Neem contact met mij op

Geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten? Laat je gegevens achter en RB Cosmetics neemt contact met je op.

Kwartaalactie, 2024 Q4

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Kwartaalactie, 2024 Q3

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op. 

Aanbiedingen / acties

Geef hier uw bestelling door. Na ontvangst van uw bericht neemt RB Cosmetics contact met u op.